Persoonlijke lening Hello Bank

De Hello Bank biedt ook een persoonlijke lening aan, deze kun je op de website vinden onder de categorie lening projecten.

De lening die je bij deze categorie aanvraagt is vrij te besteden, je hoeft dus niets te verantwoorden wat betreft je uitgaven.
Aanvragen van een persoonlijke lening bij Hello Bank

Hello bank Choose Your Gift


De persoonlijke lening kun je via de website aanvragen. Als je daarvoor kiest is het de bedoeling dat je een hoop gegevens invult die meer inzicht geven in je financiële positie. Aan de hand van deze gegevens besluit de bank of zij de lening aan je kunnen verstrekken. De gegevens die gevraagd worden zijn de persoonlijke gegevens, je inkomensgegevens en je financiële gegevens. Met deze gegevens en de gegevens die zij opvragen bij de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank België maakt de Hello Bank een besluit over de vraag of je kredietwaardig bent. Ook kunnen zij aan de hand van deze gegevens de maximale hoogte bepalen van de lening die ze aan je willen verlenen.
Als zij dit besluit hebben genomen zullen ze je zo snel mogelijk op de hoogte stellen van het genomen besluit en tegen welke voorwaarden. Vervolgens ga je naar de volgende stap en dat is het afsluiten van de persoonlijke lening.
Afsluiten van een persoonlijke lening bij Hello Bank.

BENL - Current Account - February 2017 - 728x90

De Hello Bank stelt een contract op waarvan het de bedoeling is dat je deze ondertekent, maak voor je eigen administratie altijd een kopie van de overeenkomst. Als je dat hebt gedaan en het contract hebt teruggestuurd heb je in principe de persoonlijke lening afgesloten. De Hello Bank stort dan het gehele bedrag op je bankrekening zodat je het uit kunt geven aan hetgeen waar je het voor nodig had.
Een maand nadat je het geld hebt ontvangen begint het aflossen van de lening. Je kunt dat overschrijven naar de rekening van de bank, maar je kunt er ook voor kiezen om de bank toestemming te geven om het geld maandelijks van je rekening af te schrijven.

De persoonlijke lening bij Hello Bank
De Hello Bank biedt persoonlijke lening aan van minimaal 1.250 euro en maximaal 35.000 euro tegen een aantrekkelijke rente. Je kunt verder kiezen voor een betaaltermijn tussen de 12 en de 60 maanden. Als je op de site van Hello Bank de gewenste lening invult, plus de gewenste betaaltermijnen kun je meteen zien hoeveel je maandelijks kwijt bent. Je weet dus meteen waar je aan toe bent voordat je de persoonlijke lening via de website aanvraagt.

Als de aangevraagde persoonlijke lening is goedgekeurd en is gestort kun je beginnen aan het terug betalen van de lening. Je kunt er dan voor kiezen om iedere maand een overschrijvingsformulier te ontvangen of de bank de opdracht te geven om het geld automatisch van je rekening af te schrijven, als je daarvoor kiest hoef je niet meer bang te zijn om te laat te zijn met het betalen van het maandbedrag.
Voor de meest recente gegevens over de lening en de rente, raden wij aan op de website van de Hello Bank te bezoeken.