Persoonlijke lening Beobank

Als je de site van de Beobank bezoekt lijkt het in eerste instantie niet mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. Dit komt omdat de Beobank in plaats van een persoonlijke lening een lening op afbetaling aanbiedt. Ondanks de verschillende benamingen is dit een zelfde soort lening.

Aanvragen persoonlijke lening Beobank

Om in aanmerking te komen voor een persoonlijke lening is het natuurlijk van belang dat je eerst een aanvraag indient. Je kunt dit online doen via de website van de Beobank, maar je kunt er ook voor kiezen om dit op locatie te doen bij één van de vestigingen van de Beobank. Als er dan vragen zijn over het formulier, kun je altijd medewerkers om advies of om hulp vragen.

Vragen die voorkomen op het aanvraagformulier zullen betrekking hebben op je persoonlijke gegevens, je financiële situatie en je financiële verplichtingen. De bank heeft deze gegevens nodig om in kaart te kunnen brengen of je naar verwachting kunt voldoen aan de verplichtingen van de persoonlijke lening. Ook zal de Beobank contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank België om zeker te kunnen zijn dat er geen openstaande schulden zijn. Indien blijkt dat je geen voldoende financiële draagkracht hebt of openstaande schulden, kan de Beobank besluiten de persoonlijke lening niet toe te kennen of de persoonlijke lening toe te kennen voor een lager bedrag dan de oorspronkelijk aangevraagde lening.

De Beobank streeft ernaar om het aanvraagformulier voor een lening zo snel mogelijk te behandelen, zodat je ook zo snel mogelijk weet waar je aan toe bent.

beobank

Het afsluiten van persoonlijke lening bij de Beobank

Om een persoonlijke lening af te sluiten bij de Beobank moet je een kredietovereenkomst ondertekenen waarin de plichten en de rechten zijn opgenomen. Je krijgt een kopie van de ondertekende kredietovereenkomst voor je eigen administratie met een aflossingstabel. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

De persoonlijke lening bij de Beobank

Nadat de kredietovereenkomst is ondertekend krijg je de persoonlijke lening op je rekening gestort, tenzij je liever een gewaarborgde check hebt waarmee je het geld op kunt nemen. Vanaf dat moment ben je verplicht iedere maand het afgesproken bedrag over te maken naar de Beobank gedurende een bepaalde tijd. Op deze manier los je de lening af aan de bank. De Beobank stuurt iedere maand een overschrijvingsformulier op, waarmee je het afgesproken bedrag iedere maand kunt aflossen. Het is ook mogelijk om het bedrag iedere maand via een bestendige opdracht over te laten schrijven naar de Beobank.

Bij de Beobank kun je een persoonlijke lening afsluiten van minimaal 2500 euro en maximaal 70.000 euro. Dit bedrag moet je met rente aflossen binnen een afgesproken termijn. De termijn die de Beobank aanbiedt is tussen de 12 en 24 maanden. Bij het aanvragen van de lening kun je zelf aangeven waar je voorkeur ligt en de bank zal daar rekening mee houden bij het toekennen van de lening.

Voor de meest recente gegevens over de lening en de rente, raden wij aan op de website van de Beobank te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.