Persoonlijke lening Cetelem

De Cetelem bank heeft een website die de informatie die zij bieden zeer duidelijk weer geeft, je kunt dan ook gemakkelijk meer informatie vinden over de persoonlijke lening.

De belangrijkste informatie wordt in een oogopslag overzichtelijk weergegeven.

Aanvragen van een persoonlijke lening bij Cetelem

BENL - Personal Loan - CTA 1 - 728x90

Ook het aanvragen van een persoonlijke lening bij deze bank vormt geen probleem. Je kunt een aanvraag indienen via de website door het aanvraagformulier voor de persoonlijke lening in te vullen. Ook heeft Cetelem het mogelijk gemaakt om een papieren aanvraagformulier in te vullen en op te sturen. Bij de aanvraag van de persoonlijke lening dien je je persoonsgegevens, je inkomensgegevens en je financiële gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om je aanvraag te toetsen aan de voorwaarden die Cetelem hanteert. Verder wordt er ook informatie ingewonnen bij de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank België. Aan de hand van de gegevens die de bank heeft verzameld wordt besloten om de lening toe te kennen, gedeeltelijk toe te kennen of af te wijzen. Cetelem zal je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van het besluit dat zij hebben genomen.

Via de website van deze bank kun je de status van je aanvraag goed in de gaten houden door in te loggen op je persoonlijke webruimte. Hier kun je ook meteen zien wanneer en of ze je aanvraag hebben ontvangen.

Het afsluiten van een persoonlijke lening bij Cetelem

Als de toetsing heeft plaats gevonden en deze positief is uitgevallen is het tijd om de persoonlijke lening af te sluiten. De lening sluit je of door het ondertekenen van het contract, in dit contract kun je de voorwaarden vinden die gelden voor het afsluiten van deze lening. Na de ondertekening krijg je het geld op je rekening gestort en mag je hier vrij over beschikken. Het grote voordeel van een persoonlijke lening is dat je geen verantwoording schuldig bent en het geleende bedrag mag uitgeven aan hetgeen jij wil. Je hoeft van tevoren niet aan te geven waar je het geleende bedrag graag voor wilt gebruiken.

De maand nadat je de persoonlijke lening op je rekening hebt ontvangen begint het aflossen van de lening. Je kunt de Cetelem bank toestemming geven om het bedrag iedere maand van je rekening te schrijven, maar je kunt er ook voor kiezen om iedere maand het bedrag zelf over te maken.
De persoonlijke lening bij Cetelem.

Bij de Cetelem bank kun je kiezen voor een persoonlijke lening tussen de 2.500 euro en de 75.000 euro. Afhankelijk van je financiële situatie wordt besloten om de lening toe te kennen. Over het geleende bedrag betaal je een aantrekkelijke rente. Het aflossen van de persoonlijke lening heeft een looptijd tussen de 12 en de 48 maanden. Deze termijn wordt vastgesteld in overeenstemming met de bank. Indien je het bedrag vervroegd wilt aflossen is dit ook mogelijk, mits je dit minimaal tien dagen van tevoren per brief aan de Cetelem bank meldt. Als de lening nog een looptijd had van meer dan een jaar, moet je over het afgeloste bedrag 1% rente betalen en als de aflostermijn minder dan een jaar was 0,5%.

Voor de meest recente gegevens over de persoonlijke lening en de rente, raden wij aan om de website van de Cetelem bank te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.